314. Treenigheten ( 350 / 365 )

Tron, hoppet och kärleken, grannstadens julsymboler.

 

DSC_3691

Annonser

6 thoughts on “314. Treenigheten ( 350 / 365 )

 1. Vilket perfekt fönster att hänga tro, hopp och kärlek i! Mitt hänger inte alls lika fint, så nu vågar jag inte blogga det… Tack förresten för en jättefin blogg! Jag har haft svårt att hinna med att kommentera bloggar (eller för den delen uppdatera min egen) men har följt din med stort intresse.

  Gilla

  • Tack! Så roligt att höra 🙂 Jag har tyvärr helt missat din blogg, men jag såg att du fortsätter nästa år så jag har chansen att rätta till det 😉 Men mu blev jag nyfiken ang. tro, hopp & kärlek, österbottniskt påbrå?

   Gilla

   • Såg att du varit inne på min blogg nu -tack för kommentaren! Österbottniskt ursprung? Ja. Mamma är från Jakobstad och det blev många långa sommarlov hos mommo. Färre jular i Jeppis, men några gånger har jag sett det stora tro, hopp och kärlek i stan i varje fall. Och vi hade det alltid i Stockholm i min barndom. Nu hänger ett hos mig i Solna!

    Gilla

    • Så roligt att symbolen sprids 🙂 Man blir alldeles varm i hjärtat när man ser den utanför Österbotten. Själv är jag oxå väldigt förtjust i Nykarlebystjärnan. Den är inte så vacker men den symboliserar något väldigt kärt för mig.
     Ja, jag var inne på din blogg och kollade. Många fina bilder hade du där. Jag kommer definitivt att besöka den igen.

     Gilla

     • Tack Britt! — Jag blir också väldigt glad varje gång jag ser tro, hopp och kärlek här i Stockholm. Det händer ibland! Nykarlebystjärnan vet jag däremot inte om jag har sett utanför Österbotten. Hursomhelst tycker jag att den är väldigt fin den med! — Kul att du fortsätter 2016! Jag ska följa dig noga och försöka bli bättre på att kommentera.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s