303. Svårfångad ( 119 / 365 )

Jag är så lycklig för att jag sett min första björn. Jag ber om ursäkt för bild kvalitén, men hon var svårfångad.

DSC_1504

Annonser

24 thoughts on “303. Svårfångad ( 119 / 365 )

 1. Wow vilken bild. Det är en speciell känsla att träffa dessa, jag var ute och sprang för flera år sedan. Då hade jag önskat ett bra gömställe 😳 men det gick bra. Kul att få fota dessa djur!

  Gilla

  • Tack Eva! Det var roligt men svårt att fota dem. Tyvärr har jag ingen bild jag är nöjd med, men det uppvägs av glädjen att få iaktta henne under en lite längre tid 🙂

   Liked by 1 person

 2. Men grattis! Nu blir jag lite avundsjuk. Jag vill också få se en björn i vilt tillstånd. Jättefin bild och kul att den tittar rätt mot dej. Hoppas att du satt väl skyddad.

  Gilla

 3. Så häftigt! Har aldrig sett en björn i ”den stora trädgården”. Hoppas att jag någon gång ska få se en, fast på behörigt avstånd… 😉

  Gilla

 4. Jäklars….ja även om du satt i gömsle så vet man ju inte om de kommer. Jag har björn runt om gården i norr, men inte i attans har jag sett dem någon endaste gång under alla dessa år (över 60!) ;-)) inte heller järven eller lon!

  Gilla

  • Vi hade tur. Det var bar två björnar som kommit ur ide och vi fick se den ena. här där vi bor finns så få björnar att man inte kan hoppas på att få se dom i det fria. Lon har har sett, men den var snabb att gömma sig igen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s